Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
(€ 0,00) s DPH
  • Zobrazit

Blanšírování

Blanšírování je kuchařská technika, při které se ovoce, zelenina, ořechy či maso krátce ponoří do vařící vody a následně se rychle ochladí. Blanšírováním sice odstraníme i enzymy, ale převážná část vitamínů, chuť i barva jsou v potravinách zachovány. Tímto způsobem jsou ničeny mikroorganismy, vyplavuje se špína, cizí tělesa a odstraňují se nevítané hořké nebo pálivé látky.



Vrátit se zpět na slovník pojmů

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Nejprodávanější
Reklama

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Instagram Energyvita - zdravá výživa
www.energyvita.cz
Facebook Energyvita
Energyvita
Sokolská 1278
Lomnice nad Popelkou
51251
Prodejna: (+420) 776 586 002
Mobil: (+420) 605 027 980
E-Mail: info@energyvita.cz




Všechna práva vyhrazena, © 2010 - 2016 Energyvita, Jakub Němec
,
Blahodárné účinky zpracovány dle platného on hold seznamu, kontrola legisl. předp. 1x ročně)

JavaScript musí být povolen