Popis: Dřevěný drtič na česnek
Dřevěný drtič na česnek je vyroben z bukového dřeva. Skvělý pomocník především při práci s česnekem. Drtič lze také použít kupříkladu na drcení čokolády, ale použitelný je všude tam, kde je potřeba drtit na menší kousky.
Doporučuje se používat dva drtiče, tak aby se nepřenášely pachy.
Obecné informace: Dřevo je skvělým a příjemným společníkem při vaření i stolování. Při dobré péči je zdravotně nezávadné a dlouho vydrží.
Výroba drtiče: Dřevěný drtič na česnek je vyráběn polomanuálně. Základní opracování (výřez z masivu a soustružení) zajistí stroje. Následné opracovávání je ruční výroba. Proto se mohou dva shodné kusy vzájemně malinko lišit. Nepoužívají se žádné napouštěcí prostředky ani laky, všechny výrobky jsou bez povrchové úpravy.
Rozměry: 22 x 3 x 3cm
Použitý materiál: Drtiče na česnek jsou vyrobeny ze dřeva rostoucího ve středním evropském pásmu, na které jsou lidé u nás zvyklí po generace. Používá se hlavně dřevo bukové pro svou dlouhou dobu růstu, tzn. má velmi husté dřevní pletivo a tím i pevnost, netřepivost při opracování, stálost a dlouhou trvanlivost.
Základní údržba nádobí: Údržba pro stolování podléhá nejen pravidlům péče o dřevo jako takové, ale i hygienickým pravidlům. Doporučujeme před prvním použitím drtič lehce potřít stolním olejem, může být i olivový a ponechat do druhého dne pěkně vsáknout. Při rozumném potření není potřeba utírat, pokud se vyskytne ještě někde kapka, otřeme ji papírovou utěrkou.
Péče o nádobí: Drtič co nejdříve po použití zbavíme zbytků nečistot a opláchneme vodou. Necháme vysušit na vzdušném místě do naprostého vysušení. Nevystavujeme zbytečně slunečním paprskům, nesušíme horkým vzduchem, vše přirozenou cestou.
Skladování dřevěného nádobí: skladujeme na suchém a tmavším místě – ve skříňce, příborníku.
Země původu: EU
Doporučuje se používat dva drtiče, tak aby se nepřenášely pachy.
Obecné informace: Dřevo je skvělým a příjemným společníkem při vaření i stolování. Při dobré péči je zdravotně nezávadné a dlouho vydrží.
Výroba drtiče: Dřevěný drtič na česnek je vyráběn polomanuálně. Základní opracování (výřez z masivu a soustružení) zajistí stroje. Následné opracovávání je ruční výroba. Proto se mohou dva shodné kusy vzájemně malinko lišit. Nepoužívají se žádné napouštěcí prostředky ani laky, všechny výrobky jsou bez povrchové úpravy.
Rozměry: 22 x 3 x 3cm
Použitý materiál: Drtiče na česnek jsou vyrobeny ze dřeva rostoucího ve středním evropském pásmu, na které jsou lidé u nás zvyklí po generace. Používá se hlavně dřevo bukové pro svou dlouhou dobu růstu, tzn. má velmi husté dřevní pletivo a tím i pevnost, netřepivost při opracování, stálost a dlouhou trvanlivost.
Základní údržba nádobí: Údržba pro stolování podléhá nejen pravidlům péče o dřevo jako takové, ale i hygienickým pravidlům. Doporučujeme před prvním použitím drtič lehce potřít stolním olejem, může být i olivový a ponechat do druhého dne pěkně vsáknout. Při rozumném potření není potřeba utírat, pokud se vyskytne ještě někde kapka, otřeme ji papírovou utěrkou.
Péče o nádobí: Drtič co nejdříve po použití zbavíme zbytků nečistot a opláchneme vodou. Necháme vysušit na vzdušném místě do naprostého vysušení. Nevystavujeme zbytečně slunečním paprskům, nesušíme horkým vzduchem, vše přirozenou cestou.
Skladování dřevěného nádobí: skladujeme na suchém a tmavším místě – ve skříňce, příborníku.
Země původu: EU