Popis: Hořčičné semínko černé 80g Sonnentor
Hořčičná semena černá nemají žádné aroma. Až po rozemletí ucítíme palčivé až štiplavé aroma. Chuť hořčice je jemně nahořklá až pálivá. Do tepelně
upravovaných jídel by se měly semena hořčice přidávat až ke konci vaření. Černá semínka hořčice jsou pikantnější než žlutá hořčičná semínka.
Příprava domácí hořčice: Při přípravě hořčice se hořčičná semena máčejí ve vodě. Tím se aktivuje enzym myrosináza, který vytváří ostře palčivou chuť hořčice dobrý do omáček, masových jídel, s kořenovou zeleninou, do dresinků, salátů, k sýrovým pokrmům, se zelím, mořskými plody a občas se kombinuje i s medem.
Použití v kuchyni: Ve formě hořčice se používá zejména k masu a podobně těžce stravitelným potravinám.
kombinace koření: s chilli, koprem, bobkovým listem, fenyklem, koriandrem, česnekem, petrželí, pepřem, kurkumou, estragonem,...
Složení: Semínko hořčice černé BIO - produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%.
Obsah balení: 80g
Země původu: EU
upravovaných jídel by se měly semena hořčice přidávat až ke konci vaření. Černá semínka hořčice jsou pikantnější než žlutá hořčičná semínka.
Příprava domácí hořčice: Při přípravě hořčice se hořčičná semena máčejí ve vodě. Tím se aktivuje enzym myrosináza, který vytváří ostře palčivou chuť hořčice dobrý do omáček, masových jídel, s kořenovou zeleninou, do dresinků, salátů, k sýrovým pokrmům, se zelím, mořskými plody a občas se kombinuje i s medem.
Použití v kuchyni: Ve formě hořčice se používá zejména k masu a podobně těžce stravitelným potravinám.
kombinace koření: s chilli, koprem, bobkovým listem, fenyklem, koriandrem, česnekem, petrželí, pepřem, kurkumou, estragonem,...
Složení: Semínko hořčice černé BIO - produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%.
Obsah balení: 80g
Země původu: EU