Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
(€ 0,00) s DPH
  • Zobrazit

Pektin

Pektin patří mezi polysacharidy. Je schopný na sebe vázat vodu a má význam při zrání ovoce. Měknutí plodů, například jablek, je způsobeno právě přeměnou nerozpustných pektinů na rozpustné.

Pektin se v kuchyni využívá jako pojivo (agar-agar). Pektiny mají blahodárné účinky na lidský organismus. Snižují cholesterol, pomáhají při zácpě a trávicích potížích, atd.

Vrátit se zpět na slovník pojmů

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Nejprodávanější
Reklama

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Instagram Energyvita - zdravá výživa
www.energyvita.cz
Facebook Energyvita
Energyvita
Sokolská 1278
Lomnice nad Popelkou
51251
Prodejna: (+420) 776 586 002
Mobil: (+420) 605 027 980
E-Mail: info@energyvita.cz




Všechna práva vyhrazena, © 2010 - 2016 Energyvita, Jakub Němec
,
Blahodárné účinky zpracovány dle platného on hold seznamu, kontrola legisl. předp. 1x ročně)

JavaScript musí být povolen